Op woensdag 25 oktober organiseert het IvHG een symposium rondom het thema kwaliteit van leven na de behandeling van kanker en de impact op de patiënt. Noteer deze datum vast in uw agenda.

Inhoud

De behandeling van kanker is de afgelopen tien jaar sterk verbeterd, waardoor de overlevingskansen van patiënten zijn toegenomen. Na de behandeling breekt voor de patiënt en de zorgverlener een nieuwe periode aan. Patiënten willen hun leven weer oppakken, maar de behandeling van kanker kan een behoorlijke impact op de kwaliteit van leven hebben. Tijdens dit symposium staan we hier uitgebreid bij stil. Er staan verschillende interessante sprekers op het programma. Onder andere zal Dr. Margreet Baaijens u vertellen over late bestralingsschade en de impact op de patiënt en zal Mirjam Velting van de BVN u inzicht geven in de late problematiek van patiënten met borstkanker.

Datum, Tijd en Locatie

Het symposium vindt plaats op 25 oktober in Villa Augustus in Dordrecht. Het programma start in de middag.

Meer informatie

Meer informatie over het programma, sprekers en hoe u kunt aanmelden volgen en zullen ook vermeld worden op onze website. Wilt u een inschrijfformulier ontvangen stuur dan uw emailadres naar m.vanroosendaal@ivhg.nl

Accreditatie is bij de diverse verenigingen aangevraagd. Graag tot dan.

Ja ik meld me aan voor het Symposium: kwaliteit van leven na de behandeling van kanker.

 

 

 

 

Laatste wijziging: 14 juli 2017