VACATURE

Het Instituut voor Hyperbare Geneeskunde (IvHG) met vestigingen in Arnhem, Hoogeveen, Maarssen, Rotterdam en Waalwijk heeft moderne hyperbare behandelcentra. Vorig jaar zomer is het moderne behandelcentrum in de regio Utrecht geopend. Hiermee is hyperbare zuurstoftherapie ook bereikbaar voor patiënten in Midden Nederland geworden. Jaarlijks behandelen wij meer dan 700 patiënten met bestralingsschade, diabetische voetulcera, chronische osteomyelitis of bedreigde transplantaten.

Voor onze vestigingen in Hoogeveen en Waalwijk zijn wij dringend op zoek naar een flexibel inzetbare

arts met affiniteit voor hyperbare geneeskunde

 

Als hyperbaar arts vorm je de spil in het behandelteam waarbij je tezamen met onze verpleegkundigen verantwoordelijk bent voor indicatiestelling, intake, behandeling en nazorg. Je bent betrokken bij de wondzorg  en verantwoordelijk voor een heldere communicatie met onze verwijzers. Het initiëren van en participeren in wetenschappelijk onderzoek wordt gestimuleerd. Daarnaast representeer je de organisatie bij externe gelegenheden o.a. door het geven voorlichting. 

Naast training op de werkplek zorgen wij voor aanvullende opleidingen binnen het werkgebied.

Artsen die binnenkort hun studie afronden worden ook van harte uitgenodigd om te reageren. De vacature betreft een dienstverband van tussen de 22,5 en 37,5 uur per week. Momenteel zoeken wij artsen die voornamelijk in Hoogeveen en Waalwijk tewerkgesteld zullen worden. Al onze artsen kunnen worden ingezet op alle locaties, te weten Arnhem, Hoogeveen, Maarssen, Rotterdam en Waalwijk.

Voor inlichtingen kun je contact opnemen met de heer O.Boonstra, medisch directeur, per e-mail via secretariaat@ivhg.nl of telefonisch op 010 – 279 44 48.

 

-- Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld --

 

Laatste wijziging: 27 juli 2017