Informatie voor patiënten ivm Coronavirus

 

Geachte patiënt,

Als focus kliniek voor wondgenezing en hyperbare geneeskunde neemt Da Vinci Kliniek haar maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de actieve bestrijding van het coronavirus (COVID-19). De veiligheid en gezondheid van onze patiënten en medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.

Daarom hebben wij besloten om per 18 maart uitsluitend nog spoed en medisch noodzakelijke behandelingen uit te voeren. Dit geldt voor alle hyperbare centra in Nederland.
Zorg die kan worden uitgesteld stellen we uit of verplaatsen we naar de thuissituatie.

Met alle patiënten zal persoonlijk contact worden opgenomen om u te informeren wat het voor u betekent. We zullen u op een later tijdstip informeren over wanneer uw behandeling weer hervat kan worden.

In overleg met diverse instanties en in afstemming met onze medewerkers bespreken we de mogelijkheden om ons zorgpersoneel eventueel bij andere zorginstellingen in te zetten.

Indien u nadat u bent geïnformeerd nog vragen heeft, dan kunt u tot en met 20 maart 16:00 uur contact opnemen met uw vestiging en daarna met telefoonnummer: 040-2180530 of per email via info@davincikliniek.com.

Wij danken u voor uw begrip!

Laatste wijziging: 18 maart 2020