Ervaringen

Op de volgende pagina's doen enkele patiënten die bij het IvHG zijn behandeld, hun verhaal. De resultaten van deze behandeling zijn soms indrukwekkend. Hoewel de behandeling op zich intensief is en een tijdsspanne van anderhalf tot 2 maanden behandelduur vergt, vinden onze patiënten over het algemeen dat het de investering waard is. 

De interviews worden afgenomen en opgeschreven door Mevrouw M. Klein van Mtekst, tekst en communicatiebureau.

Lees de ervaringsverhalen van of bekijk de video's: 

Interview Mevr. Van Mourik

Interview dhr. Van Beek

Interview Mevr. Hulsman

Interview dhr. Benraadt

Dhr. Nap

Bij Kris (72) werd in 2015 keelkanker ontdekt. De behandeling bestond ‘alleen’ uit 30 bestralingen. In eerste instantie ging dat goed. Maar na de twintigste bestraling ging zijn huid irriteren en na de 25e bestraling had hij zoveel last van zijn keel, dat…

Dhr. de Jong

Huub de jong kreeg in februari 2017 te horen dat hij keelkanker had. Een week later ging hij de behandeling in; bestralingen. De tumor in zijn keel reageerde goed. Maar toch, na een aantal weken begon zijn keel te irriteren.

Dhr. Oosterend

Toen Willem 62 jaar was werd hij behandeld voor prostaatkanker. Eigenlijk ging alles voorspoedig, tot dat Willem opstond, vlak na de operatie. Hij kreeg blaaskrampen en de katheter in zijn blaas werd losgetrokken. Er ontstond veel schade in bestraald…

Dhr. Hendriks

René Hendriks kreeg intensieve behandeling voor prostaatkanker. Hij hield er veel klachten aan over. Hij las op het internet over hyperbare zuurstoftherapie.

Mw. Maas

In februari 2015 werd bij Gemma een tumor gevonden tijdens het standaard bevolkingsonderzoek. Ruim een jaar, een operatie en bestralingen later, heeft ze nog steeds geen goed gevoel over de borst. Ze vraagt haar specialist zelf om een behandeling met…

Mw. Versteeg

Ellen kreeg in 2015 te horen dat ze een voorstadium van borstkanker had. Daardoor onderging ze een borst-besparende operatie, maar ook bestraling. Haar oncologisch chirurg vertelde over hyperbare zuurstoftherapie. 'Ik heb mijn netwerk ingeschakeld om te…

Mw. van Dijk

Behandeld voor late bestralingsklachten na borstkanker. "Ik werk weer fulltime, ik sport, geniet weer van het leven. "

Mw. Brinkman

Pijnklachten in de oksel na behandeling voor mammacarcinoom. "Hyperbare zuurstoftherapie heeft mijn verwachtingen overtroffen"

Dhr. van de Berg

"Blijf niet tobben met je diabetische voet. Hyperbare zuurstof was een uitkomst."

Mw. Vriens

"En wat ook best genoemd mag worden is dat er geweldige mensen bij het IvHG werken. Altijd meedenken, vriendelijk en behulpzaam."

Dhr. Sonneveld

"Tegen het einde van de behandeling merkte ik de eerste positieve effecten al"

Mw. van der Kolk

“Dat de hyperbare zuurstofbehandeling een dergelijk positief effect op mijn leven zou kunnen hebben, daar kon ik alleen maar van dromen”

Mw. van der Meij

"Het werkte voor mij, en dat zonder een risicovolle operatie of medicijnen."

Dhr. Janssen

"Ik ben geweldig opgevangen door de medewerkers van het IvHG."

Mw. Klein

Marije Klein kreeg in 2011 de diagnose borstkanker. Tijdens ons symposium ‘Herstel na de behandeling van kanker’, voorjaar 2016 in Utrecht vertelde zij over haar ervaringen. Bekijk de video-opname van Mevrouw Klein.

Mw. Andries

In 2006 is bij Bianca een tumor verwijderd uit haar been. Na de operatie was bestraling nodig. In 2013 kreeg ze pijn in haar heup, slapen werd lastig, waardoor ze alsmaar moe was. Via haar revalidatiearts hoort ze over de mogelijkheden van hyperbare…
Laatste wijziging: 17 april 2018

Lees de verhalen

Aan de linkerkant van deze pagina vindt u ervaringsverhalen van mensen die zijn doorverwezen voor hyperbare zuurstoftherapie.